Härlig och bästa Hyresvärdar.

image1 Det här är mina bästa hyresvärdar som man kan tänka sig . Behöver man hjälp så ställer dom upp och behöver man prata så ställer dom upp , det är det BÄSTA med dom. Barnen är dom goaste som finns det är Jonathan ,Emilja och marcus dom är så musiga. Uffe är den som här lite rolig men man får ta honom som han är, det han gör går i slowmotion men han gör det ialla fall. Sen har vi Johanna som är mannen i huset hon är bäst hon vet alla mina hemligheter och lite till jag anförtror mig till henne till 100 %. Men nu har jag inte tid med att sitta här måste hem och göra SMÖRGÅSTÅRTA till min fest till i morgon plus att mina gäster är på väg från silverdalen ,men men men jag kommer i morgon och skriver mera puss på er .

lördag Kväll i Motala.

MM Hej igen ,nu är det lördag igen fast jag skriver på söndag.
Va ute med min granne i Motala på Harrys det var lite mycket folk där men det gick att dansa ialla fall.
Skulle ha mött Lena dar men hon kom alldrig ,så jag och Hannele fick festa själva där men det gjorde inget för vi hadde kul ändå .
Men kvällen slutade bra ialla fall för jag hamnade i motala i natt hos min snygging Larsa ,ja just det han fyller ju år idag 29 år GRATTIS Älskling.men men jag är kvar i motala nu men vi ska snart åka hem till mig bara han har gjort sig i ordning så kommer vi i väg snart .
Måste hem till min VOVVE Nico han har varit utan sin matte i 24 tim men han är inte så mycket själv han är hos min pappa .
Ja ha nu orkar jag inte skriva mera men vi höres kram på er .

RSS 2.0